Főoldal Katalógusok Vásárlás Kapcsolat Klíma tipusok E-mail
Hitachi termékek
Panasonic termékek
Oldalfali split
2.6 - 8.6kW.
Parapet split
5.2 - 8-4 kW
Légcsatornás split
Elrejthetö, 3.6 - 14.3 kW
Linkek
Hitachi klíma
Hitachi klíma vásárlás online
Fujitsu klíma
Fujitsu klíma vásárlás online
Samsung klíma
Samsung klíma vásárlás online
Mobil klíma
Mobil klíma vásárlás online
Klíma Áruház
Mindenféle klímaberendezés
Klíma szerelés
Klimaszerelők listája
Panasonic klíma
Panasonic klíma vásárlás online
Üdvözöljük inverteres klíma oldalunkon, ahol megismerheti az inverter vezérlésű klímaberendezések működését. Ezen az oldalon és kapcsolódó oldalakon megnézheti és igény esetén megrendelheti az Önnek megfelelő műszaki tartalmú klímaberendezést.

Ezekkel a megbizható berendezésekkel megoldhatja lakása, irodája kellemes komfortját.

Inverteres klima

Az inverteres kompresszorral ellátott klimaberendezés elönyeit láthatja itt!
Az inverteres klímaberendezések zajszintje alacsonyabb átlagosan, mint az inverterrel nem rendelkező típusoké. A kültéri egység és a beltéri egység zajszintjének értéke függ az üzem közbeni pillanatnyi hőteljesítmény igénytől.
Ha gyorsan kell hűteni vagy fűteni az inverter nagyobb fordulatszámra kapcsolja a klímaberendezést. A kültéri egység nagyobb hőmennyiséget szállít a beltéri egységbe, ezért ennek a ventilátor sebessége is megemelkedik. Nagyobb fordulatszámnak magasabb zajszint lesz az eredménye. A kívánt hőmérsékleti érték megközelítésekor a vezérlő elektronika folyamatosan csökkenteni klímaberendezés teljesítményét a kültéri és a beltéri egységben egyaránt. A teljesítmény csökkentéskor kevesebb lesz a fordulatszáma a kompresszornak és a ventilátoroknak, ez kisebb zajszintet eredményez. Például a Panasonic CS-E09GKE/CU-E09GKE típus beltéri egység zajszintje maximum fokozaton 39 dB és minimum fokozaton 21 dB értékű.

--- vissza

Üzletpolitikánk:

Inverter működésének előnyei:

Igény szerinti gyors hűtési vagy fűtési lehetőség, hogy gyorsan el lehessen érni a kívánt hőmérsékletet. A kültéri egységben az inverter szabályozza a kompresszort úgy, hogy a maximális fordulatszámára pörgeti fel, a névleges teljesítményéhez képest akár 30%-kal többet ad le.
Ez azt jelenti, ha egy 2,5 kW normál hőteljesítményű klímaberendezés eléri a maximális fordulatszámát, és akár 4,4 kW-ot hőenergiát is leadhat.
/Hitachi RAS25JX5-RAC25JX5-ös típus/.
Nem terheli meg a villamosrendszert induláskor, mivel fokozatosan éri el a kompresszor a hűtésigénynek megfelelő fordulatszámot. Az inverter az indulás pillanatától kezdve növeli a villamos energia teljesítményét a szükséges értékig. Nincs pillanatnyi nagy áramfelvétel, ami hagyományos kompresszoroknál megfigyelhető ha a villamos hálózat nem tökéletes/ lámpa fénye elhalványul egy pillanatra/.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!