Főoldal Katalógusok Vásárlás Kapcsolat Klíma tipusok E-mail
Hitachi termékek
Panasonic termékek
Oldalfali split
2.6 - 8.6kW.
Parapet split
5.2 - 8-4 kW
Légcsatornás split
Elrejthetö, 3.6 - 14.3 kW
Linkek
Hitachi klíma
Hitachi klíma vásárlás online
Fujitsu klíma
Fujitsu klíma vásárlás online
Samsung klíma
Samsung klíma vásárlás online
Mobil klíma
Mobil klíma vásárlás online
Klíma Áruház
Mindenféle klímaberendezés
Klíma szerelés
Klimaszerelők listája
Panasonic klíma
Panasonic klíma vásárlás online
Üdvözöljük inverteres klíma oldalunkon, ahol megismerheti az inverter vezérlésű klímaberendezések működését. Ezen az oldalon és kapcsolódó oldalakon megnézheti és igény esetén megrendelheti az Önnek megfelelő műszaki tartalmú klímaberendezést.

Ezekkel a megbizható berendezésekkel megoldhatja lakása, irodája kellemes komfortját.

Inverteres klima

Egyéb komfortok:

Az inverteres klíma nagyobb hűtésigény esetén maximum teljesítményre kapcsol és hideg vagy meleg levegőt fúj ki. Ez az érték helyiség hőmérsékletétől függően eltérhet, általában kb. 10-20 oC-al lehet magasabb vagy alacsonyabb. Miután a hőmérséklet megközelítette vagy elérte a beállított értéket az elektronika inverter szabályozása alacsonyabb teljesítményre állítja a klímaberendezést.
A klímaberendezés a beszívott levegő hőmérsékletéhez képest kb. 4-10 oC közötti eltérésű levegőt fúj ki.

Hűtés üzemmódban nagyobb teljesítményre kapcsolt inverteres klímaberendezés, levegő párátlanítása miatt keletkezett kondenzvíz mennyisége nem tér el az on-off klímaberendezések mennyiségétől.

Az inverter ha csökkenti a felvett és leadott teljesítményt hűtés üzemmódban kevésbé párátlanít, a keletkező kondenzvíz mennyisége kevesebb lesz. Tehát az inverteres klímaberendezés nem szárítja a levegőt olyan mértékben mint az on-off klímaberendezések.

On-off klímaberendezéseknek nevezik a fix fordulatú kompresszorral szerelt klímaberendezéseket, ami hűtésigény esetén bekapcsolja majd a kívánt hőmérséklet elérése esetén kikapcsolja a kültéri egységet. Nincs benne elektronikus fordulatszám szabályzás a jelenlegi technikai lehetőségek mellett elavultnak mondható.

--- vissza

Üzletpolitikánk:

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!